Takeoff til Chengdu med Sichuan Airlines

Skrevet af TravelHunter 9. december 2018, 17:16

Det kinesiske flyselskab Sichuan Airlines letter første gang den 10. december med kurs mod metropolen Chengdu, der er kendt som ”pandaernes hovedstad”.

Foto: Airbus S.A.S.

Mandag den 10. december flyver Sichuan Airlines sin allerførste tur mellem København og Chengdu. Det er tredje nye forbindelse mellem Asien og CPH i 2018.

Ruten mellem Chengdu og København er med en Airbus A330-300 med plads til 301 passagerer og med afgange mandage og fredage. Med Sichuan Airlines bliver der for alvor lukket op for hele det sydvestlige Kina.

”Jeg synes, vi skal være stolte over, at det nu er lykkedes at tiltrække tre nye ruter i kølvandet på det dansk-kinesiske turismeår i 2017. Kina er et vigtigt marked for Danmark, både i forhold til handel og i forhold til turisme, hvor jeg ser et stort potentiale,” siger erhvervsminister Rasmus Jarlov.

Chengdu er t af Sydvestkinas kulturelle centre og var for ca. 1.000 år siden Kinas hovedstad. I dag er byen et stort industricentrum. Byen har fået tilnavnet ”pandaernes hovedstad” på grund af et panda opdræt- og forskningscenter, som i 2019 skal levere to pandaer til Københavns Zoo på Frederiksberg. Forskningscentret har over 80 pandaer og har haft held med at få dem til at formere sig.

Andre seværdigheder i Chengdu er Wuhou Temple og Folkets Park, Shufeng Yayun tehus med byens bedste show med maskemænd, ildslugere, akrobatik og skyggespil.

Hovedattraktionen i området er den store Buddha i Leshan et par timers kørsel fra Chengdu, hvor du finder et par af verdens største buddhistiske attraktioner, der begge er med på UNESCOs liste over verdens natur- og kulturarv.

Og så er provinsen kendt for sit berømte Sichuan-køkken, der bedst opleves i byens Qingyang distrikt.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.