Take off til Costa Navarino i Grækenland

Skrevet af TravelHunter 16. maj 2016, 05:29

Voidokilia Beach in Costa Navarino

Nu kan du flyve direkte fra Kastrup og Billund med Aegean Airlines til Kalamata på den græske halvø Peloponnes. Fra lufthavnen er der cirka 50 km ad små, snoede veje til Costa Navarino ved det turkisblå Ioniske Hav.

Fotos TEMES SA

På Costa Navarino kan du holde en romantisk ferie med privat pool, spa og gastronomi eller en familieferie, hvor børnene kan boltre sig i hotellets eget vandland eller i hotellets børneklub. Grækenlands nye getaway ligger i det natursmukke område Messinia, præget af små hjerteformede øer, historiske slotte og templer og uberørte strande.

Slap af i solen på Voidokilia stranden, der er blandt verdens ti bedste og har en unik geologisk form som det græske bogstav omega. Oplev det autentiske Grækenland i fiskerbyen Pylos eller tag på en cruise på Det Ioniske Hav og se den smukke kystlinje. Kør ud til de små olivenlunde, hvor halvøens kendte olivenolie bliver fremstillet eller få et historisk indblik i Messinia området ved den mykenske borg i Pylos og på det gamle stadion Olympia, hvor Zeustemplet, opført 472-456 f.Kr. af Herakles, står stolt i landskabet.

Messinia er samtidig en oplagt destination for dykkere, vandrere, fuglekiggere og til udendørs sport. For golfspillere er der to naturskønne golfbaner at vælge imellem – The Dunes i et varieret og smukt landskab med kuperede greens og brede fairways, og The Bay Course med havudsigt langs Navarino bugten.

Få en smagsprøve på Grækenlands getaway Costa Navarino i denne video. Skræddersy din rejse på costavavarino.com eller book gennem Bravo Tours, Peacock Travel, Nyhavn Rejser og erhvervsrejser hos Second Wave.

Navarino Bay

Navarino Bay

The Romanos, Anax Lounge & Lobby

The Romanos, Anax Lounge & Lobby

The Westin suite

The Westin Suite

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.