PuraVida – eventyrlige rejser med omtanke

Skrevet af TravelHunter 29. oktober 2011, 10:29

Costa Rica er rig på farvestrålende fuglearter

I troperne er der aldrig stille – der er altid noget at lytte til, kigge efter og kigge på.

Hos Pura Vida Travel kan du få opfyldt dine inderste drømme fra du bliver blev vækket af brøleabernes højlydte brøl om morgenen til du vugges i søvn af havets skvulpen. Du kan få massage midt i regnskoven, spise en gourmetmiddag på stranden ved solnedgang eller sove i den reneste luksus i trætoppene.

PuraVida Travel er startet i 2011 af Jeanette Ulf Damsholt og Frederik Ulf Nielsen, som har taget det store skridt fra Danmark til Costa Rica og er flyttet med deres to små børn til et nyt land med et nyt sprog, en ny kultur og en enestående natur. De oplevelser, der ligger og venter, vil parret med mange års rejse- og hotelerfaring gerne dele med andre.

I Costa Ricas skønne natur finder du en eventyrlig kombination af et rigt dyreliv og eksklusive hoteller. Det turkisblå Stillehav omkranser det frodige og grønne land i Mellemamerika med eksotiske kaffe-, ananas- og bananplantager i højlandet,  palmetræer, tukaner, røde Amazonpapegøjer og dovendyr  i regnskoven og en vulkan i nord, der puster røgskyer i sollyset.

Visionen med PuraVida Travel er at skabe unikke og enestående rejseoplevelser i Costa Rica med omtanke for både mennesker, dyr og natur. Ideen har afsæt i en stigende efterspørgsel efter bæredygtige og skræddersyede rejser, og PuraVida Travel har håndplukket såvel hoteller, guider, ture og samarbejdspartnere.

PuraVida Travel tilbyder rundrejser med dansk rejseleder, Fit Retreat ophold, som får dig i form og Made to Pleasure rejser, hvor Pura Vida skræddersyr en rejse efter dine individuelle ønsker.

Comments

  1. Hvis i tager til Costa Rica, så vil jeg kraftigt anbefalde jer at tage ned på en af de mange strandbarer og få en dejlig drink. !

  2. marina and susan says:

    hello jeannett nice to see your website and you promoting costa rica, hope to hear from you soon.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.