Pig Party i Palæet

Skrevet af TravelHunter 29. august 2013, 05:43

Lige så fornem bygningen er udefra, lige så spektakulær var maden indenfor i Odd Fellow Palæet, da byens bedste kokke inviterede til grisefest søndag 25. august.

Vinglas med sangria er linet op i indgangshallen, hvor arrangør Dorte Leck Fischer, Gastronomisk Innovation, tager imod gæsterne. “Hos mig  kommer kvalitet og originalitet altid i første række,” forklarer Dorte Leck Fischer. “Vores kunder tæller blandt andet Arla og Dansk Industri, og vi har mange års erfaring med udvikling af små som store gastronomiske koncepter,” siger Dorte og viser smilende hen til buffeten.

Og her er virkelig “gris på gaflen” og meget at vælge imellem blandt de mange retter, tilberedt med spidskompetence af de enthusiastiske mesterkokke af de bedste råvarer fra bl.a. Danish Crown og Arla.

Buffeten indledes udenfor med saftige amerikanske burgers med BBQ pork, tilberedt af Adrien Norwood fra MS Amerika. Næste step på buffetstigen er en japansk specialitet, Kakuni, som er svinebryst, stegt og dernæst kogt i en sake/ingefær-bouillon, lavet af Kondo Sasaki fra kokkesammenslutningen NaCl.

Martin Bjørn fra Brdr. Price i Tivoli har kreeret en grillret af svinekoteletter. Selvom jeg langsomt bliver mæt på den gode måde, så er der alligevel plads til lidt mere af den supermøre langtidsstegte skinke, serveret med ramsløg, tilberedt af Michael Garre og Mie Bostlund.

De mange fade med retter er flankeret af masser af lækker garniture som sensommer grøntsager, spændende salater, lækre saucer og særdeles dekorative indbagte selleri.

Dortes speciale i at præsentere nye retter og måder at opleve mad på for en heldig skare af mad-interesserede kommer virkelig til udtryk ved grisefesten, som er fyldt med gode og vanedannende smagsoplevelser med et stænk af Spanien.

Bandet The Counzil er aftenens krølle på halen med deres repertoire af progressiv guitarrock, som giver genlyd over det historiske palæ i hjertet af København.

TravelHunter var inviteret af Gastronomisk Innovation.

 

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.