København udnævnt som Best in Travel 2019!

Skrevet af TravelHunter 11. januar 2019, 13:00

Lonely Planet har udnævnt København som ”Capital of Cool” og værd at besøge i 2019. Det blev fejret under en nytårskur på Nimb, Tivoli 10. januar med gyldne bobler, appetizers, taler og underholdning.

Mikkel Aarø-Hansen, adm direktør for Wonderful Copenhagen og Jan Olsen, adm direktør for VisitDenmark bød de cirka 230 gæster i Nimb velkomne.

”Med udnævnelsen håber vi at kunne bringe flere turister til København,” sagde Jan Olsen.

”Vi skal tiltrække turister, som kommer rundt i hele byen og bruger penge. Sprede dem ud i tid og døgn,” sagde Mikkel Aarø-Hansen. ”At vi er kåret som nummer 1 blandt udvalgte byer i verden, er en platform vi skal bruge.”

Lonely Planets chefredaktør, Tom Hall, der selv har besøgt 70 lande, satte ord på, hvorfor København topper på Best in Travel-listen, og hvordan vi sikrer, at de bedste år er foran os. ”København er en urban rollemodel og har ”Viking Bling”. Innovation og nye og friske tiltag får København til at skille sig ud. Danskerne er gode til at vise, hvad de gør mht. design og mad, og det har verden reageret på,” sagde Tom Hall og sluttede med opfordringen: ”Bliv ved med ikke at være kedelige!”

Gæsterne fra rejse- og hotelbranchen, PR-branchen og forlagsverden nød øl fra Carlsberg med signaturetiketter i baren til de små rugbrøds appetizere med laks, tunmousse og roastbeef.

Freetyle rapperen Per Vers satte gæsternes ord-bidrag om København som turistdestination nu og i fremtiden på rim og remse: ”Dejlige mennesker og god mad” Vi kan både sidde derhjemme og være tykke, men også mødes ude i byen. Åbne sine øjne og sin mund for det retfærdige samfund…”

Gæsterne mente, at der er mange gode grunde for turisterne til at hænge ud i København – verdens mindste storby: De danske kvinder, et trygt sted, gode guider, ren luft, hygge og kræs for alle ganer, cykelkultur, provins og storby, street food, kanalrundfart, Frederiksberg som byen i byen – et smukt syn.

Og der sker vitterligt mange spændende ting i København i 2019. Noma rykker ind i nye lokaler på Refshalevej 96 med udsigt over Christiania, dansk design hitter stadigvæk, fordi rene, simple linjer, gode, slidstærke materialer og klassiske kreationer aldrig går af mode, og Tivoli har vinteråbent!

Med Cityringens 15,5 kilometer lange underjordiske tunneler, der forbinder København H, Indre By, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg, vil turisterne få mulighed for at se hele byen.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.