København-Hamborg med easyJet

Skrevet af TravelHunter 22. december 2013, 21:26

Take off med easyJet i Købenavn på forretningsrejse eller livsnyder weekend i Hamborg og brug det, du sparer på flybilletten, på business lunchen eller unikke storby oplevelser.

Til foråret kan du komme med easyJet til Hamborg, når ét af Europas største flyselskaber åbner ny daglig rute mellem København og Hamborg. Endda med lavere CO2-aftryk end andre flyselskaber.

Den nordtyske millionby Hamborg er ligesom Danmark et handels-, finansierings- og shippingcenter og attraktiv som storby destination.

“Vi kan se, at danskerne virkelig har fået øjnene op for Hamborg som storby-destination. I 2012 havde danskerne i alt 237.203 overnatninger i Hamborg, og vi forventer at vores rute vil føre til yderlige vækst i turismen,” siger William Vet i en pressemeddelelse.

easyJet har mere end 600 ruter mellem 130 lufthavne i over 30 lande, og mere end 300 millioner europæere bor inden for 1 times kørsel fra en lufthavn, hvorfra easyJet flyver.

Flyselskabet tager bæredygtighed alvorligt og investerer i den nyeste teknologi, opererer effektivt og fylder hovedparten af sine sæder. Det betyder, at du som passager hos easyJet har et 22 pct. mindre CO2-aftryk end hvis du flyver med et traditionelt flyselskab på den samme rute, hvor sæderne ikke er fyldt op.

Er du først af sted, vil du opdage, at Europas næststørste havneby bugner af attraktioner. Bl.a. Hamburger Kunsthalle, Beatles oplevelsesmuseum , eksklusive shopping arkader, verdens største modeljernbane, gallerier og kunstnermijø, Hafencity og Hamborgs nye vartegn – koncerthuset Elbphilharmonie, Fischmarkt og havnerundfart.

 

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.