Ikonisk Dream Drive langs Californiens Highway 1

Skrevet af TravelHunter 11. august 2018, 08:02

Visit California og en række af Californiens kystdestinationer var værter for en storslået bilkaravane med over 80 biler 10. august 2018, da den officielle genåbning af Highway 1 på den californiske kyst fandt sted.

Fotos: Visit California – Angie Pappas

Tidløse klassikere, moderne biler og elektriske nyskabelser repræsenterede de otte årtier, den berømte rute langs den californiske kyst har eksisteret i.

Karavanen satte fokus på den berømte stræknings historiske funktion som bindeled mellem det nordlige og sydlige Californien, udover at være én af verdens smukkeste kystruter.

At køre Highway 1 er en bucket-list oplevelse, som rigtig mange rejsende drømmer om, og det forgangne års lukninger af veje og broer er noget, der har skabt overskrifter over hele kloden,” lyder det fra Caroline Beteta, President & CEO i Visit California. ”Vi er stolte af at kunne fortælle hele verden, at Highway 1 igen er åben og bedre end nogensinde. Vores mange destinationer langs Highway 1 glæder sig til at byde gæster velkommen.”

Omkring 200 turismechefer, medier fra hele verden og bilentusiaster deltog i ”Dream Drive” på Highway 1, som startede på WeatherTech Raceway Laguna Seca i Monterey med en hyldestomgang på racerbanen, inden turen fortsatte sydpå ad Highway 1 og senere krydsede den nyrenoverede strækning til 54 millioner USD, som lukkede på grund af mudderskred.

Køreturen sluttede med en californisk barbecue i solnedgangen på stranden ved Morro Rock ved kystbyen Morro Bay.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.