Gå på opdagelse i Downtown Orlando

Skrevet af TravelHunter 14. juni 2015, 11:48

Få oversigt over byen fra The Orlando Eye

Med sine mange temaparker er Orlando en oplagt legeplads for hele familien. Men besøg også byens centrum “det virkelige Orlando”, som byder på både kunst-, sport- og musikoplevelser og grønne oaser.

Orlando er spredt over et kæmpe areal og gennemskæres af en række motorveje, der binder byens forskellige kvarterer sammen. De fleste turister besøger den sydvestlige del af byen pga. temaparkerne, mens Orlandos oprindelige centrum ligger længere mod nord.

TravelHunter.dk giver dig forslag til nye, klassiske og anderledes seværdigheder, der er værd at kigge nærmere på.

The Orlando Eye

Få overblik over Orlando i det nyåbnede pariserhjul The Orlando Eye, som Merlin Entertainments PLC fejrede i begyndelsen af maj sammen med åbningen af to andre nye seværdigheder, Madame Tussauds og SEA LIFE Aquarium på International Drive.

Med sine næsten 122 meter, er The Orlando Eye det højeste observationshjul på den amerikanske østkyst. Fra de airconditionerede kabiner er der en flot udsigt til de nærliggende forlystelsesparker og attraktioner, skyline i  downtown Orlando, søer og det grønne landskab. officialorlandoeye.com

Store temaparker

Blot 20 minutter fra Orlando International Airport finder du downtown business-distriktet i det sydlige Orlando med ​​temaparkerne Universal Studios®, SeaWorld Orlando® og Walt Disney World, som er et godt miks for begyndere.

Den nyeste og helt store attraktion i Universal Studios® »Wizarding World of Harry Potter« er Potter-temaparken »Diagon Alley«. Toget Hogwarts Express forbinder den eksisterende park, »Hogsmeade«, med den nye park, som byder på masser af magi og gysende oplevelser. universalorlando.com

Parker evt. bilen og hop på de små trolleys, som gør det nemt at komme rundt på hovedfærdselsåren International Drive med hoteller, forlystelser, fast food restauranter, biografer, butikker og outlets. Den grønne trolley kører til outletbyen Vineland Premium Outlet, som har kendte mærkevarebutikker som Tommy Hilfiger, DKNY og Asics og amerikanske mærker.

Hils på Shrek og co i Universal Studios® Orlando

Amway Center

For sportsinteresserede er det en stor oplevelse at se og være med til en basketball kamp. Orlando er hjemsted for Orlando Magic basketball, så her kan du opleve en kamp på Amway Centret i Parramore kvarteret i det vestlige downtown og heppe på Magic.

Amway Center er også vært for koncerter og har bl.a. Ricky Martin på plakaten oktober 2015, når han under sin One World Tour i USA og Canada besøger Orlando. 400 W Church St,#200, amwaycenter.com

Grand Bohemian Hotel

Allerede i lobbyen fornemmer man en afslappet og elegant Old Florida stil i det kunstnerisk inspirerede boutique hotel med overdådigt indrettede værelser og eget galleri, som er en del af The Kessler Collection. The Grand Bohemian Gallery har cirka 900 værker af lokale, regionale og internationalt anerkendte kunstnere. Fra moderne malerier og glaskunst til smykker og keramik.

Hotellet er ofte vært for udstillinger og kunstner receptioner og selve receptionen er med sin mosaikvæg et kunstværk i sig selv. grandbohemiangallery.com

Trænger du til at slappe af, kan du hoppe i poolen på tagterrassen med udsigt til en David Regier skulptur eller bestille tid til massage i Poseidon Spa.

Luksussuiter og kunstværker på Bohemian Hotel Orlando

Lake Eola Park

I den sydlige halvdel af downtown, væk fra temaparkerne, finder du South Eola distriktet, som hver weekend holder Orlando Farmers Market.

Omkring søen Lake Eola fornemmer du byens rolige puls. Vil du ud på søen, kan du leje en af de populære svanebåde. Parkens vartegn er Lake Eola Fountain, som er belyst om aftenen i forskellige farver og har to forskellige vandshows.

Lake Eola Park i Downtown Orlando

TravelHunter.dk var inviteret af Discover America Denmark, IPW 2015 og Air France

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.