Find balancen og få mere livsenergi

Skrevet af TravelHunter 29. marts 2017, 07:39

Under overskriften “Lev mere – Kæmp mindre” har yoga, meditations- og ayurveda ekspert Maria Juhl udviklet fire online moduler til at løfte din energi og booste din sundhed.

Fotos: Maria Juhl, Nordic Academy of Ayurveda

Med online kurset “Lev mere – Kæmp mindre” kan du blive guidet til holistisk sundhed, når du vil.

“I Skandinavien har vi en tendens til at være hurtige, handle og præstere. Vi tror, at løsningen på vores udfordringer, uanset om de er mentale, fysiske eller praktiske, er at kæmpe hårdere eller gøre mere. Resultatet er ofte stress, udbrændthed og depression,” forklarer Maria Juhl.

“Den indiske sundhedsvidenskab Ayurveda (Livets Videnskab) har et andet perspektiv på vores udfordringer, som snarere handler om at berolige vores system end at præstere og kæmpe for vores sundhed.  Ved at gøre mindre og begynde at mærke og sanse mere, er du allerede i gang med at heale dig selv.”

Maria Juhl er certificeret i yoga, meditation og ayurveda hos Chopra Center University i Californien, Life & Business Coach fra Manning Inspire og indehaver af Nordic Academy of Ayurveda. Hun har selv gode erfaring med online kurser:

“Det stiller krav til disciplin, men på den anden side er online kurser fleksible og ikke geografisk bestemt, og du kan tage modulerne, når du har tid.”

Meditation er blot ét af mange redskaber i ayurveda, men Livets Videnskab integreres først rigtigt i dit liv, når du ikke blot forstår det med hovedet, men faktisk lever efter principperne.

Ifølge Ayurveda er den vigtigste faktor for sundhed, at vi synkroniserer os med naturen ved at holde naturen i os selv i balance. Det gør vi ved at kende til de tre livsenergier, de såkaldte doshaer, vata, pitta og kapha, der findes i alt levende.

På et online forum har du mulighed for at tage et kursus i, hvordan du lever mere og kæmper mindre. På kurset kan du tage en ayurveda-type test, og du får undervisning i yoga, åndedrætsøvelser og meditation. Her er også et forum med mulighed for at dele erfaringer og stille spørgsmål og en blog med bl.a. opskrifter til de forskellige livsenergier (doshaer).

“The goal of life is to make your heartbeat match the beat of the universe, to match your nature with Nature” Joseph Campbell

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.