Ferie i villa eller lejlighed på Mijas Costa

Skrevet af TravelHunter 14. november 2014, 13:34

Feriehus Caz, El Faro

Vil du samle familien eller på langtidsferie under sydens sol, har Interhome masser af feriehuse og ferielejligheder på Costa del Sol.

Swimmingpool, stor have, masser af plads og tæt ved havet. Interhome udlejer store ferieboliger, hvor der er plads til hele familien eller lejligheder og små spanske villaer til langtidsophold i bl.a. Sydspanien.

Frihed, fleksibilitet og plads

Fordelene ved en feriebolig er flere. Du får mere plads og mere privatliv og kan selv planlægge måltider og udflugter.  Prisen på ferieboligen afhænger af, hvor stor og luksuriøs, boligen skal være og hvor længe dit ophold er. Samtidig er en privat feriebolig oplagt til gruppeferier, da udgiften er mindre, jo flere I er.

I et feriehus eller en ferielejlighed har du mere privatliv og bor i autentiske omgivelser. Du kan holde ferie i eget tempo, lave mad i eget køkken af friske råvarer fra det lokale marked og nyde aftenen på terrassen eller altanen, mens børnene sover trygt ved siden af.

Du skræddersyr ferien helt efter dine egne behov, og med en lejebil i carporten er mulighederne for indkøb og udflugter på solkysten åbne.

Seværdigheder i området

Mijas Pueblo er én  af de mest kendte hvide byer på Solkysten. Besøg de små patioer, hyggelige caféer og restauranter og følg den snævre vej Calle de San Sebastian, der ender som en stejl trappe.

Nyd solen og havet på strandene Calahonda Mijas eller Playa de las Dunas, der ligger vest for Cabopino marina i Marbella. Besøg vinmuseet Museo del Vino Mijas eller spil golf på La Cala Golf, den største golfbane i Spanien. I vandlandet Parque Aquatico Mijas kan børnene muntre sig på rutsjebanerne, og på Mijas Bullfighting Museum kan du få indblik i spansk tyrefægterkultur.

Fuengirola er en gammel fiskerby og har mange små fiskerestauranter, tapasbarer og chirinquitos, strandbarer. Besøg den arabiske borg Sohail og De Romerske Bade. Den zoologiske have Bioparc Fuengirola finder du på Camilo José Cela 6-8.

Bjerglandsbyen Coin er kendt for sine keramikværksteder, og fra Coin kan du fortsætte mod Marbella mellem bjergkæderne Sierra de Mijas og Sierra Blanca.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.