Design din ferie på et krydstogt med NCL

Skrevet af TravelHunter 10. april 2017, 10:07

Sæt kurs mod nye oplevelser og tag på krydstogt over hele verden. Den 3. april 2017 introducerede Norwegian Cruise Line deres Premium All Inclusive koncept i Danmark. Det giver gæsterne ombord fleksibilitet på havet og sætter en ny trend for moderne krydstogtskibe.

Start dagen med en storslået udsigt over vandet fra et krydstogtskib på havet. Nyd en lækker frokost på én af restauranterne ombord, gå på opdagelse eller shopping på land, nyd et par timers sol på dækket og bliv underholdt af førsteklasses entertainere om aftenen efter en eksklusiv middag.

Booker du 3.-30. april, 2017 sparer du 200 Euro per Balcony Stateroom/Mini Suites/The Haven, 100 Euro for iIside/Oceanview staterooms, og 50 Euro per Studio.

Lang erfaring og bredt udvalg

Mulighederne for en unik rejseoplevelse hos Norwegian Cruise Line (NCL) er mange. Selskabet har over 50 års erfaring med krydstogtferier og et varieret tilbud af rejser til livsnydere i alle aldre – både til familier, par og singler.

Ved at inkludere flere elementer i de umiddelbare billetpriser, kan gæsterne med Premium All Inclusive nu nyde godt af endnu mere ombord på et krydstogtskib med NCL.

“Norwegian har længe været kreativ inden for krydstogtrejser, og med Premium All Inclusive er en betydelig del af det, der bliver betragtet som “ekstra udgifter” nu inkluderet, herunder et stort udvalg af premium drikkevarer samt servicegebyrer og drikkepenge,” siger Managing Director Europe, Middle East and Africa, Christian Böll. “Vi har allerede lanceret Premium All Inclusive med succes på flere europæiske markeder, og jeg er derfor overbevist om, at vores danske gæster også vil elske Premium All Inclusive.”

Kurs mod hele verden

Oplevelserne står nærmest i kø på et krydstogt med Norwegian Cruise Line. Du kan få opfyldt dine drømme om at sejle langs kysten i Canada & New England og opleve, hvordan det dybblå hav smelter sammen med efterårets nuancer, eller du kan dase på stranden på de caribiske øer Grenada, Aruba, Bonaire og Curaçao.

Med afgang fra solrige Miami kan du sætte kurs mod de amerikanske Jomfruøer og snorkle i St. Thomas, sippe drinks på en uberørt strand i takt til Caribisk musik på Den Britiske Jomfruø Tortola og udforske Nassau i Bahamas i en firehjulstrækker. Du kan se præcolumbianske maya-ruiner på Costa Maya i Mexico eller slentre langs Malecón strandesplanaden i Havana og opleve Cuba i et ægte dollargrin.

Med Norwegian Cruise Line har du også mulighed for at udforske verdens rigeste by Abu Dhabi, sejle i kajak gennem hulerne i Ha Long Bay, udforske buddhistiske templer i Phuket, se ørne yngle langs kysterne i Alaskas skove eller spotte en 30 ton hval i Stilllehavet. På et krydstogt til Australien & New Zealand kan du udforske imponerende arkitektur i Melbourne, se det ikoniske operahus i Sydney og få indblik i den kunstneriske og kulturelle arv fra Aboriginal og Maori folket.

Fra Rom og Barcelona kan du sætte kurs mod oplevelser i Middelhavet lige fra De Kanariske Øer til eksotiske Casablanca. Fra København kan du udforske Skandinavien, Rusland og Baltikum.

Tag en timeout fra den digitale verden og et langsommere tempo, enkelhed og afslapning. Ombord er der ingen faste spisetider, så du kan spise 24/7, og der er ingen faste pladser i restauranten. På et krydstogtskib planlægger du selv din dag og kan tilbringe kvalitetstid sammen med din partner, din familie eller andre rejsende ombord og nyde havet, maden og destinationerne fuldt ud under din ferie.

 

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.