Besøg eventyrøen CocoCay i Caribien

Skrevet af TravelHunter 19. marts 2019, 12:57

Royal Caribbean Cruises har omdannet den lille koralø CocoCay på Bahamas til et nyt, spændende udflugtsmål og underholdningsparadis, der åbner for krydstogtsgæster i maj 2019.

Tekst: Peter Bisgaard-Frantzen  Fotos: Royal Caribbean Cruise Line 

Nyd den caribiske stemning med sol, krystalklart vand og strandens koralsand hele dagen lang i Coco Beach Club. På det eventyrlige sørøverskib med over 30 vandkanoner, er der masser af sjov for børnene.

Øen ligger nord for Bahamas og 200 km til søs fra Miami. Cay er det caribiske ord for en koralø, typisk med skønne, hvide strande og palmer, og det vil man netop opleve på CocoCay. En ny krydstogtskaj sikrer, at det er let at komme i land og opleve øens nyheder, blandt andet et kæmpe vandland, en 500 meter lang svævebane, en 40 meter høj vandrutsjebane og andre forlystelser. Af hensyn til miljøet er alle aktiviteter Eco-certificeret.

”CocoCay er en ny destination på Royal Caribbeans krydstogter med fokus på en sjov dag i land,” siger Christian Træland, markedschef i Royal Caribbean Cruice Lines i Norden.

”Øen er et unikt miljø for hele familien, der kan nyde livet og slappe af på stranden og i Beach Club’en kombineret med action-mættede oplevelser i vandet. Desuden er der spisesteder og barer. ”

Gæsterne vil typisk ankomme om morgenen og sejle videre sidst på dagen efter en sjov og oplevelsesmættet dag.

CocoCay er det seneste bud på krydstogtsaktiviteter, der specielt henvender sig til børnefamilier og unge. Det er en kraftig trend, at børnefamilier og unge vælger krydstogtsferie. Sidste år udgjorde de over 20 procent af Royal Caribbeans 3,5 millioner gæster.

De mange tilbud ombord og i land giver børnefamilien én på opleveren, børnene kan være aktive og med i leg og fællesskab med andre børn og unge, mens de voksne kan dyrke fitness, hygge sig og slappe af. Alle oplever hver dag noget nyt uden besværet med at køre og skifte hotel.

Øen åbner officielt i maj, men er allerede klar og indgår i Royal Caribbeans forårscruise fra Florida.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.