Tre skønne spa-steder i Skandinavien

Skrevet af TravelHunter 11. februar 2012, 18:18

Forkæl krop og sind med vitaminboost og massage i det indre København. Stress helt af i termiske bade i Vejlefjords smukke omgivelser eller kør til Halland i Sverige og hop i Thalasso-spa. Kort sagt slap af!

Hvor ofte har du ikke lyst til at sende hverdagen på pension og fylde din dag med sanseoplevelser, stilhedsstunder og plejende behandlinger. Forær sig en dag eller to med skønne bade og massage, der opbløder kroppens muskler og fjerner spændinger og gå fra Spa’en med en følelse af at være fornyet og forfrisket, blød og beriget og dybt afslappet.

TravelHunter har fundet  tre skønne spa-steder i Skandinavien, hvor kulissen er sat for en afslappende ferie med spa-behandlinger og sanseoplevelser.

 

Fotos: Samadhi Spa, Hotel Vejlefjord Kur og Spa, Varbergs Kurort

Forkælelses-spa i København

Samadhi Spa ligger i travle Nørregade. Her er kælet for indretningen, atmosfæren og oplevelsen på de mange kvm. Kom 15-20 min. før behandlingens start, så din krop får mulighed for at slappe af inden behandlingen. Ordet Samadhi er sanskrit og står for en mental tilstand, hvor sindet bliver helt stille.

Du kan få spa-behandlinger hele ugen og som noget nyt tilbyder Samadhi søndags-chillout, hvor du kan forkæle dig selv og gør dig klar til en ny uge med massage og udrensende bodyscrub m.m. Samadhi Spa har også romantisk Valentins-tilbud og løbende yndlingstilbud.

Hos Samadhi Spa kan du få hovedbundsmassage, der afhjælper stress, spændinger og hovedpine eller give din hud et vitaminboost med en vitaminindpakning, som også kan tilkøbes til Samadhis andre behandlinger, fx massage.

Alle behandlinger slutter med et brusebad m. bodyscrub, ansigtsmaske, hårkur og en smoothie i pejsestuen, og du forlader Samadhi babyblød og afslappet.

 

Stress af ved Vejlefjord

Ved den smukke Vejlefjord finder du både et hotel og rehabiliteringscenter i skønne omgivelser. Hotellet ligger med udsigt til vandet og er omgivet af bøgeskov og kaldes også ”Slottet i skoven“. Du kan nyde et ophold på hotellet og gå en tur i parken, på kurvejene i skoven og langs stranden. På hele området er der bænke, hvor du kan tage dig et hvil, nyde den fantastiske udsigt og indånde duftene af hav og skovbund.

Indenfor kæler Termiske Bade, bassiner og saunaer med terapeutiske virkninger for sanserne. De Termiske Bade består af syv pools med forskellige tilbud og ligger i skovbrynet på grænsen mellem granithulernes klukkende vand og skovens bøgetræer.

Musikmiljøet på Vejlefjord Kur og Spa er udvalgt specielt til stedet og med “MusiCure Underwater Ambience” har Niels Eje skabt et fantasistimulerende undervands-lydunivers med bobler fra koralrevet, dybhavsklange og venlige hvaler i Lyd-Badet.

Før og efter behandlinger kan du slappe af i hotellets RelaxLounge og nyde sunde drikke og forfriskninger, fx hotellets særlige Vejlefjord-smoothie, udviklet af Oscar Umahro Cadogan fra Sundhedsrevolutionen.

 

Thalasso-spa i Varberg

Massage, energi og magi i Spa og hotel ved havet. I Halland, to timers kørsel fra København, ligger Comwell Varbergs Kurort, som fik en pris for Sveriges bedste kursted i 2010. Stedet har tilbudt helseophold i 200 år, og  er i de seneste år også begyndt at drive almindelig hotelvirksomhed.

I Varbergs Kurort er der masser af helsetilbud, sandstrand og en strandpromenade, hvor nogle af stedets træningsøvelser udføres, når det er godt vejr. Du kan også vandre ad de hyggelige naturstier i klipperne.
I stedets Thalasso-spa kan du vælge mellem hudbehandlinger, massage, tangbad og en behandling, der vistnok giver hvidere tænder.

Du kan også vælge en sundhedspakke, et såkaldt “Sports-tjek”, så du kan få dit eget personlige afsæt for en sund livsstil. Testen er en 55 min. analyse af din livsstil, fysik og kondition, og du får råd og praktiske instruktioner af en personlig træner.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.