Finnair har mindst udslip per flysæde

Skrevet af TravelHunter 16. november 2011, 17:37

Finnair er det mest klimabevidste flyselskab i Norden ifølge en rapport fra det britiske forsknings-institut Carbon Disclosure Project.

I den seneste måling får Finnair det højeste pointtal for lavere udslip af drivhusgasser, og siden 1999 har Finnair mindsket sit udslip pr. flysæde med en fjerdedel. I 2017 skal selskabet mindske udslippet pr. sæde yderligere med 24% sammenlignet med 2009-niveauerne.

I jagten på det langsigtede mål – kuldioxidneutrale flyvninger – fokuserer Finnair på fire kerneområder: Teknisk udvikling, driftsforbedringer, udvikling af infrastruktur og støtte til en global ordning med emissionshandel.

“Vi er utrolig glade for at blive bedst i Norden i en så vigtig undersøgelse, der betyder noget for os alle sammen. Det er et tydeligt signal om, at Finnair er på rette vej med hensyn til at mindske udslippet. Nøglen til de langsigtede udslip frem mod 2017 er en ung og moderne flyflåde. Det har vi i dag, og den bliver endnu bedre, når vi om to år begynder at flyve med Airbus A350, som bruger 30 procent mindre brændstof,” siger Tomi Maaniemi, Country Manager og Sales Director Denmark.

Kilde: Finnair nyhedbrev 03.11.11  Foto: Finnair.com

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.