Sweet dreams på The Fontenay Hamborg

Skrevet af TravelHunter 31. juli 2017, 19:38

Det organisk formede luksushotel i Hamborg slår dørene op for gæster 15. oktober 2017. Vælg mellem 131 værelser  og suiter, forkæl dig selv på hotellets gourmetrestaurant, snup en aperitif i baren, nyd udsigten til søen Alster fra tagterrassen og slap af i spa’en med udendørs pool.

Fotos: The Fontenay Hamburg

Det er milliardæren Klaus-Michael Kühne, der står bag det 100 millioner Euro dyre hotel. Den tyske arkitekt Jan Störmer fra Hamborg har givet bygningen et skulpturelt design og en modig, organisk form, der betyder, at størstedelen af værelser har udsigt over søen. Der er næsten ikke er én eneste lige væg på hotellet, som er fyldt med specialfremstillede møbler og tæpper.

– Mit mål har været at skabe en både modig og organisk bygning uden for- og bagside. De runde former er gennemgående for hele hotellet, der er bygget og indrettet efter feng shui-principper, forklarer Jan Störmer.

På bygningens facade er tusindvis af hvide porcelænsfliser med til at reflektere søens vandspejl og de grønne farver fra parken omkring hotellet.

På hotellets øverste etage kan du forkæle smagsløgene og nyde udsigten over Hamborg fra en ny gourmetrestaurant med Michelin-kokken Cornelius Speinle som køkkenchef. Når vejret tillader det, er der mulighed for at nyde maden på den store udendørs tagterrasse.

Du kan også nyde signaturdrinks og en 320 graders udsigt over byen fra hotellets rooftop-bar. Eller stress af i den 1.000 kvadratmeter stor Spa-afdeling på samme etage med en stor, udendørs pool.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.