Danskerne er vilde med USA

Skrevet af TravelHunter 8. marts 2016, 12:42

Det Vilde Amerika 409 naturparker

USA er fortsat danskernes foretrukne oversøiske rejsedestination. Det viste ugens rejsemesser og workshops for både turister og rejseoperatører. I filmen Det Vilde USA, som vises i anledning af 100-års fødselsdagen for nationalparkerne i Tycho Brahes Planetarium, kan du komme helt tæt på naturens hjerte.

Næroptagelser af blikstille søer, omkranset af  ranke træer og imponerende bjerge. Underfundige klippeformationer, Mountainbikere på Amerikas udendørs legeplads, der er åben for alle med eventyr i blodet. I filmen “Det Vilde Amerika – på rejse i de eventyrlige nationalparker” kommer du på en storslået rejse ind i Amerikas betagende og barske vildmark – flyvende hen over røde, dybe klippekløfter og canyons og i vandrestøvler i nationalparker som Yellowstone, Glacier National Park, sumpområdet Everglades og Arches. Alt sammen i selskab med den verdensberømte bjergbestiger Conrad Anker, stjernefotografen Max Lowe og artisten Rachel Pohl. Filmen vises frem til 10. april i Tycho Brahes Planetarium.

Du får også indblik i, hvordan nationalparkerne blev etableret. Det var takket være John Muir (1838-1914), en skotsk-amerikansk naturalist, forfatter, der i 1890 anmodede  Kongressen om at vedtage en nationalparklov, at etableringen af nationalparkerne Yosemite og Sequoia blev en realitet. I dag har USA 409 nationalparker og monumenter.

Får du lyst til at tage på eventyr i Amerikas vildmark og vandre, klatre, cykle i og udforske Amerikas fascinerende nationalparker, er der masser af inspiration at hente hos danske rejsebureauer og hos Discover America Denmark.

Generelt er interessen for USA stigende i Skandinavien. USA er fortsat danskernes foretrukne oversøiske rejsedestination, og i 2014 besøgte 1,4 mio. nordiske rejsende USA. På  FDMs årlige USA-rejsemesse  6. marts var der masser af inspiration at hente for de 4.000 besøgende. Også Discover Americas 5. workshop “USA Travel Show” i Tivoli Hotel & Congress Center i København 7. marts var et tilløbsstykke. Her mødtes næsten 65 rejsespecialister fra hele USA og cirka 250 rejsebrancheagenter og -medier omkring de mange stande og buffeter med lokale specialiteter. Workshoppen blev åbnet af USA’s ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, og Karin Gert Nielsen, direktør for Discover America Denmark.

Rammerne for USA-workshoppen sørgede Tivoli Hotel & Congress Center for. Med i alt 679 værelser og mødefaciliteter til 6000 gæster, er hotellet oplagt til store arrangementer og overnatning i centrum. Gæster kan kombinere deres overnatning med et Tivoli besøg. Samtidig er hotellet kendt for sine lækre og perfekt tilberedte bøffer i MASH Penthouse, ledsaget af én af Københavns bedste udsigter.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.